FAC Hypotheken neemt de financiële afwikkeling van uw hypotheek over. Daarbij handelen we in uw belang. Dat doen we met een persoonlijke benadering. Hieronder staan de stappen genoemd die we daarbij doorlopen. Daarbij opgemerkt dat we dit ook in de avonduren doen op tijdstippen die u het beste uitkomen.

01

Vrijblijvend oriënteren

Samen bespreken we uw wensen en vragen. Globaal bekijken we direct of uw wensen haalbaar zijn. U krijgt een goed beeld van het vervolgtraject en de aanpak door FAC Hypotheken. Naar aanleiding van dit gesprek beslist u of u met ons verder wilt gaan.

02

Onderzoek financiële situatie

Samen stellen we vast welk bedrag u nodig heeft en wat u kunt lenen. Ook bespreken we risico’s en wat u aanvaardbaar vindt.

03

Adviesrapport doornemen

U ontvangt een concreet advies gebaseerd op uw wensen en uw gegevens. Wij selecteren de hypotheekverstrekker met de beste voorwaarden die het best past in uw situatie. Eventuele kapitaal- en risicoverzekeringen maken deel uit van het advies. Op het moment dat alles helder is besluit u of u akkoord gaat met ons advies.

04

Offerte aanvragen & ondertekenen

Zodra de woningaankoop of het oversluiten van uw hypotheek concreet wordt vragen wij offertes aan. FAC Hypotheken bewaakt verder het hele traject. Van offerte tot het passeren bij de notaris.