FAC Hypotheken voor deskundig advies

U hoeft maar te zoeken op internet en u vindt allerlei mogelijkheden om online een hypotheek af te sluiten. De meeste mensen kiezen echter voor hypotheekadvies via een onafhankelijke tussenpersoon. Ze willen namelijk zeker weten dat ze goed zitten.

Niemand is een doorsnee klant. Internet geeft algemene informatie. Uw situatie zal er nooit precies beschreven staan. Hoe zit het als u zzp’er bent of als uw partner één of meer tijdelijke banen heeft? Wat als uw ouders willen meefinancieren? Hoe om te gaan met uw studieschuld? Gaat u bijna met pensioen? Veel vragen die beantwoord moeten worden. Wat zijn de juiste keuzes?

Wat moet u doen met uw hypotheek als uw relatie strandt? Of bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid? Verder is er nog de voortdurend veranderende regelgeving. Blijft de hypotheekrenteaftrek nu wel of niet in stand en wat betekent dat voor uw maandelijkse lasten?

Al met al best ingewikkeld. Het is dan handig als u iemand heeft die de moeite neemt u te leren kennen en samen met u naar de toekomst kijkt. Een adviseur die op zoek gaat naar de hypotheek die het beste bij uw situatie past. En daarbij kijkt hij niet alleen naar de rente, maar ook naar de voorwaarden. Want om die voorwaarden draait het als uw leven anders loopt dan u had verwacht. Samen met FAC Hypotheken weet u zeker weet dat u de juiste stap zet en een hypotheek krijgt die echt bij u past.

Bekijk onze werkwijze

Onze diensten op een rij

Afspraak mogelijkheden
 1. Aan huis
 2. Op werklocatie
 3. Op kantoor FAC Hypotheken
 4. Via de telefoon
Advies over
 1. Aankoop eerste woning
 2. Aankoop andere woning
 3. Oversluiten hypotheek
 4. Overwaarde benutten
Uw situatie
 1. Ik ben starter
 2. Ik ga scheiden
 3. Ik ben ondernemer
 4. Ik ben senior
 5. Ik koop nieuwbouw
 6. Ik ben expat
Naar onze vergelijkingskaarten